Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов може да се превърне в новата филмова звезда, твърди "168 часа". Авторите на кримисериала на БНТ "Под прикритие" не изключват възможността Цветанов да приеме тяхната покана за участие в продукцията.

Министърът вече е помогнал на продуцента Димитър Митовски, като лично е дал разрешение в снимките да участва отряд от барети на МВР. Спецчастите са се снимали без хонорар, като актьори в сериала са и няколко редови полицаи. Предложението към Цветанов е да играе себе си, ръководейки спецакция.

И докато министърът все още обмисля предложението, главният архитект на София Петър Диков вече взе участие в продукцията на БНТ. Той не скри, че се е чувствал отлично на снимачната площадка. Желанието на екипа е да вкара в сериала още известни политици.

Новите попълнения в следващите епизоди на "Под прикритие" са актрисите Койна Русева и скандалната Елен Колева.

Койна Русева влиза като Бояна Василева, адвокат на друг герой от филма - Джаро.

Бояна Василева е умна, хладнокръвна, амбициозна, добър манипулатор и много предпазлива. За повечето хора е обвита в загадъчност и мистерия.

Остава да видим дали Цветан Цветанов ще бъде изкушен от предложението да застане на снимачната площадка. Амбициозният план на продуцентите на сериала е в него участие да вземат много политици и известни лица.