Попфолк певицата Ивена пази в нощното си шкафче черен вибратор с камъни „Сваровски". Колекцията от сексиграчки обаче не се изчерпва с лъскавия атрибут. Изпълнителката на „Женски номера" се радва на различни видове и размери . „Кой няма такива неща в спалнята си?," лаконична е блондинката пред в. "Монитор". Тя обаче грижливо пази колекцията си в тайна. Част от вибраторите са все още неизползвани. „Не съм ги ползвала, защото край мен винаги е имало мъже и не ми е оставало време. Преди имах идея да ги използвам като палки за перкусии в някой клип," смее се Ивена. Спалнята в дома й е


забранена зона за външни лица


„Колкото и изтъркано да звучи, моят дом е моята крепост. Моят апартамент не е прекалено голям. За мен перфектното жилище е уютното. Макар че съм свикнала да живея сама, идеалният дом е този, с човекът, с когото го споделиш," категорична е певицата. Тя сама е обзавела апартамента. „Не съм ползвала услуги на дизайнер. По мой вкус е обзавеждането. Като цветове съм заложила на черно, бяло и сиво като гама. Меката ми мебел обаче има две лица - бяло и оранжево, не ме е страх да вкарам цветове в жилището си", разказва Ивена.


Любимото й място е ваната


„Обичам да си се накисна хубаво след тежък ден, да си сложа ароматни свещи, парфюм за вана плюс соли. Невероятен релакс", не крие изпълнителката. Тя се навърта често и в кухнята. „Поради причината, че холът и кухнята ми са в едно - много често се задържам там. Основният уред, който използвам е кафе машината, това е първото нещо, което поглеждам като се събудя сутрин. За разлика от това хладилникът ми е празен, тъй като не ям вкъщи. Но в него дебне моят бодигард - малкият ми скорпион," смее се певицата. Скорпионът й е подарък от Лас Вегас.


Отровната животинка е запечатана в захарна близалка


„Когато отворих кутията, за да видя какво има в нея, извиках от ужас, защото реших, че скорпионът е жив. След това обаче ми стана много мило за жеста. А и се възгордях, тъй като никой друг няма да си има такова животинче в хладилника", радва се блондинката. Нестандартният подарък я е накарал да се разрови в интернет. „Оказа се, че този вид скорпиони не са толкова опасни, колкото си мислех. При ухапване мястото се зачервява и изтръпва. Парализира се за няколко дни, но след това отшумява и не е нужна медицинска помощ", разказва изпълнителката. За нестандартния си домашен любимец, Ивена донесла от Дубай и пясък от Арабската пустия: „Казват, че носи късмет. Взех си и мидички оттам." Певицата не е фенка на вещите, а предпочита свободните пространства в стаите „Обичам всичко да е прибрано в гардероба. Единствената декорация, която имам в дома си е паното над спалнята ми. Сменям го периодично, за да внеса разнообразие. Не обичам да декорирам с цветя и тем подобни", категорична е певицата пред в. "Монитор".