Наскоро сп. Maxim обяви кои са стоте секс богини за 2011 г. Както вече научихте от Lifestyle.bg, за най-сексапилна жена на планетата бе обявена британката Роузи Хънтингтън-Уайтли.

В класацията тази година има, както познати имена, така и красавици с по-малка слава. Ето обаче кои са предизвикателните дами, които заслужиха своето място в топ 10 на най-неустоимите мацки по света с информация подбрана от нас:

1. Роузи Хънтингтън-Уайтли

24-годишният модел на "Виктория сикрет" грабна челното място като според повечето мнения британката несъмнено заслужава титлата "Най-гореща мацка на света". Блондинката се е снимала за списанията Maxim, Vogue и Harper's Bazaar's. Кориците на тези издания поставят името и сред сексимволи като Адриана Лима, Анджелина Джоли и Меган Фокс.

2. Оливия Мън

Изненадващо или не, сребърен медал в класацията на Maxim взима американската актриса от китайски произход Оливия Мън. 30-годишната холивудска звезда гради своята кариера в киното и телевизията, но не загърбва и модните си авантюри. Снимала се е за Maxim, Playboy, Vanity Fair и Men's Health. Сексапилът й привлича като магнит и тя става рекламно лице на компании като Nike и Pepsi.

3. Кейти Пери


Американската поп принцеса се утвърди като една от най-желаните дами на световната музикална сцена. Естествената й красота и неповторимия й глас винаги дават предимство на Кейти. Снимала се е за издания като Maxim и FHM. В момента е на 26 г. и е щастливо омъжена за рокаджията Ръсел Бранд.

4. Камерън Диаз


Тя вече не е модел и се занимава изцяло с актьорската си кариера. Въпреки че вече не е вечно усмихнатата секси мадама, която познавахме преди, тя още е истински сексимвол на Холивуд. На 38 г. Камерън е постигнала почти всичко, а тя казва, че обичта на милионите й фенове по света е най-големият й подарък.

5. Мила Кунис


Мила Кунис е от новата вълна неустоими мацки, които превзеха света. Тя е на 27 г. и доскоро не беше в светлината на прожекторите. Миналата година обаче американката от украински произход спечели награда за играта си в триумфиралия на Оскарите "Черен лебед". Мила е красила кориците на почти всички известни модни и еротични издания, включително Maxim, Elle, FHM, Cosmopolitan и Esquire.

6. Бар Рафаели


Тази кралица на красотата е родена в Израел. След като се превърна в истински идол в родината си, славата й се разнесе и по света. Рафаели бе обявена за най-добър модел в света в две поредни години (2000 и 2001 г.). Мечтана корица за всяко списание, снимала се е за всички лидери в бранша.

7. Ан Хатауей


Американската актриса се прочу с ролята си в "Дневниците на принцесата" през 2001 г. 28-годишната Ан следва стъпките на майка си и пробива в Холивуд. Винаги е мечтала да бъде актриса, но това не и пречи да показва своята хубост по кориците на модните списания.

8. Натали Портман


2011 определено е годината на Натали Портман. След брилянтната си игра в "Черен лебед" американската актриса спечели куп награди - "Оскар", "Златен глобус" и БАФТА. Освен признание за уменията си в киното, тя получи и статута на холивудски секссимвол. Сега 29-годишната Натали чака първото си дете, което ще се роди през лятото.

9. Коби Смълдърс


Попадането на Коби Смълдърс в топ 10 на най-желаните мадами в света е голяма изненада за широката публика. Тя е може ни най-малко известната красавица сред всички, но не бива да бъде пренебрегвана. Смълдърс е канадска актриса на 28 години. Коби доби слава с ролята си в комедийния сериал "Как се запознах с майка ви". Снимала се е само за Maxim. Засега...

10. Дженифър Лорънс


Топ 10 завършва с най-младата звезда, която може би ще покори класацията в следващите години. Дженифър Лорънс е само на 20 г., но актьорският й талант е очевиден, а красотата й е просто неотразима. Русокосата изкусителка получи номинация за Оскар през тази година, но светът бе по-възхитен от нейната неземна хубост. Досега не се е снимала за най-големите еротични списания , но въпросът при нея не е "дали", а "кога"...

В класацията на Maxim има още доста интересни имена. Всепризнати сексимволи като Скарлет Йохансон, Оливия Уайлд, Меган Фокс, Ева Мендес, Ана Курникова, Джесика Алба, Риана и Бруклин Декър не намират място в челната десетка.

Любопитно е, че Кейт Мидълтън влиза в листата и се намества директно на 26 място и изпреварва някои от голяма част от модните икони.