Сексапилната Светлана Василева даде рецептата за перфектен секс. Според нея той се получава с плодове:

"Много обичам секса с плодове! С един плод знаете ли какви неща могат да се направят!" Тя разкри, че любимият й плод за сексуални забавления е портокалът, с който стимулира партньора си и го води буквално до екстаз...

Трикът явно е труден за изпълнение, но само най-обиграните го владеят, сред които без съмнение е Плеймейт 2009 г.

За Lifestyle.bg и Радио Реакция Светлана сподели още, че вече няма да се снима гола заради ревността на приятеля си, въпреки че самата тя много обича голите фотосесии. Тя не се срамува да бъде без дрехи и обича да е пред обектива.

 

В личен план плеймейтката смята, че й е дошло време да се кротне:

"Вече се чувствам готова за сериозна връзка и дори за дете. Аз съм на 23 години, може да съм малка, но доста съм видяла. Мога вече да седна кротко да си гледам детето и мъжа, ще се занимавам само със сайта си hotarena.net".

За мистериозния си приятел тя разкри само, че той е бизнесмен и не обича да бъде в медийното пространство. Запознанството им било по негово желание, след като мъжът забелязал Светлана я харесал. Той обаче и нямал доверие заради слуховете, че тя е лека жена.

Василева разказа, че снимките, заради които тръгнаха слуховете, че е бременна, според нея са обработвани допълнително на компютър и коремчето й нарочно е направено по-голямо.

Изкусителната хубавица откровено заяви, че в българския хайлайф няма истински приятели, но единствената, която тя много уважава е Златка Райкова. Светлана обаче недоумява защо Черната Златка я напада. Приятелството между двете се развалило след конкурса за плеймейтки, където те бяха първи дружки.