Калин Врачански се е върнал при старото си гадже актрисата Силвия Петкова. Според клюките двамата отскоро пак са заедно и се радват по същия начин на любовта си, както преди година, когато се разделиха.

Заради Силвия, или по-скоро улисан в любовните ласки с нея, Калин се успал за последното си участие в сутрешия блок на bTV. Тогава водещите Анна Цолова и Виктор Николаев кършиха ръце къде е гостът им, който така и не се появи в студиото и дори не вдигна телефона си.

Не е ясно обаче дали през тази година, когато са били разделени, Силвия и Калин са консумирали познанството си. Говори се, че се разбрали за отворена връзка, която позволява срещи и с други хора.

За да изпълни обещанието си Калин се завъртял около любимата си от "Стъклен дом" Елена Петрова, с която дълго бяха спрягани за любовници и в живота.

След като Елена започнала отново да се вижда с оператора от bTV Светльо (доказателство, за което са снимките от концерта на Ищар в Пловдив), Калин се върнал към старата си любов Силвия. Техни приятели разказват, че двамата са много влюбени, не могат един без друг и дори кроят планове за семейство.