Дъщерята на лидера на БСП - Дария Станишева вече грее и на небето. Това е името на най-новата звезда, която от вчера е кръстена на първородната щерка на соцлидера. Две от приятелките на майката на бебето Моника я изненадали с космически подарък - звезда на името на малката госпожица. Небесното тяло се появило в Космоса в момента на раждането на Дария.

Майката Моника спазила обичая и за първи път я представила в обществото на 40-ия ден след раждането й, а публика били приятелки и близки на майката. Самият татко нямало как да присъства, тъй като традицията повелява да няма мъже на погачата. Женската сбирка е аналогия на орисниците от митологията, пише "24 часа".

Сред гостите били колежки на Моника от пиар агенцията, известни дами, с които бившата журналистка е работила през годините, сред които депутатките Мая Манолова, Корнелия Нинова, Емилия Масларова, смолянската кметица Дора Янкова, евродепутатката Илияна Йотова, бившият евроминистър Гергана Паси и сестра й Михаела Калайджиева.

На бебешкото парти били бившата шефка на БНТ Уляна Пръмова и наследничката й Вяра Анкова. Сред гостите се отчела и първата дама на "Атака", съпругата на Волен - Капка Сидерова. В ролята на орисници били бизнесдамата Михаела Калайджиева и пиарката на сдружението на общините Мария Куманова.