Красивата Господарка на ефира Мария Игнатова натири половинката си Митко Рачков в провинцията.

Макар официалната причина за липсата на Митко в столицата да е турне с театрална формация „Мелпомена", актрисата разкри истината на представяне на популярна марка самобръсначки за мъже, съобщи "Монитор".

„Пратих го в провинцията, защото започна да забравя да се бръсне. А аз обожавам мъжете с гладка кожа, ухаещи на парфюм. А на Митко, с толкова много ангажименти, не му остана време да се грижи за себе си. Една сутрин го погледнах и се ужасих - брадата беше сериозна. Казах му, като се върне в София, да е махнал и най-малкото косъмче от лицето си", отсече Мария.

Макар повечето гости да сметнаха думите й като част от сценария на събитието, което откри, русокоската призна, че държи доста изкъсо Рачков по отношение на външния вид и хигиена.

Тя дори сама купувала нещата, с които той се бръсне и парфюмира. Аргументът й е, че човек, който толкова често се появява пред хората, е длъжен да изглежда винаги перфектно.

Тя непрекъснато му триела сол на главата и му давала за пример Владо Карамазов, когото жените винаги искали да целуват, защото бил спретнат и добре обръснат.