Силиконовата дива Елена Станулова била истинска мръсница в леглото, пишат клюкарските вестници. Тя не си падала по скучните секс изпълнения, а обичала перверзиите и употребата на секс играчки - камшици, белезници и всякакви подобни. Според слуховете Елена се възбуждала много, докато й мачкат гърдите, защото те били най-силната й ерогенна зона.

Перверзните й мераци стигнали дотам, че веднъж направила фелацио на младеж в софийско кино. Нетрадиционното място и възможността да бъда хваната, й действали като мощен афродизиак.

Станулова, чиято истинска фамилия е Тричкова, си има богато гадже англичанин, който за момента единствен се наслаждава на прелестите й. Благодарение на неговото щедро сърце обаче, бившата асистентка в предаването на Гала получава всичко, което пожелае.

Името на Станулова нашумя наскоро след като продавачки в магазин изпищяха, че отмъкнала обувки за 6 бона. Елена им казала, че гаджето ще плати и зачезнала със скъпата "покупка".

Говори се, че заради този гаф, тя е натирена от Министерството на транспорта, където красеше отдел „Протокол". Тя обаче отрича.