Магърдич и Кремена Халваджиян сключиха църковен брак - 22 години след като са сложили подписите си в гражданското. Популярната светска двойка се врече във вечна вярност вчера, 9 юли,  в столичната църква "Света София".

Това се случи под зоркия поглед на петима шафери и пет шаферки. Роклите на шаферките са дело на самата булка. Тя изрично искала всички дами, които ще са с нея в най-щастливия й ден, да бъдат с абсолютно идентични тоалети. Една от тях беше тв водещата Гала.

За да "отвърне на удара", младоженецът Магърдич покани петима свои приятели за шафери, които също бяха изтупани в смокинги.

Преди Маги и Кремена да се изправят пред Бог обаче, те посрещнаха гости на градинско парти в сухото езеро на парка във Военната академия. Там двамата пристигнаха с ефектната си кола "Морган", А булката дойде за партито облечена в черен тоалет.

Стотина от най-близките им приятели изпиха по чаша шампанско в прекрасната градина аранжирана като реплика на "Алиса в Страната на чудесата", а Бедрос, готиният син на двойката, наконтен като истински персонаж от култовата книга, щракаше нонстоп наляво и надясно.

Преди време майка му го беше похвалила, че той й прави най-добрите снимки на света, така че Бебо отново беше в стихията си, издават от в.Стандарт.

Мартин Захариев, който с кеф се правеше на водещ, припомняйки младежките си години, хвана микрофона. "Староженците се движат насам, за да отпразнуват порцелановата си сватба", оповести той като истински церемониалмайстор и в този момент автомобилът на Халваджиянови паркира между дърветата.

Причината на Маги да иска да се ожени за Кремена за втори път е, че преди години сватбата им е била прекалено скромна и безинтересна, а и нямат църковен брак.

Сред светските персонажи, които препълниха църквата бяха Силва Зурлева и дъщеря й Мила, Нина и Зуека, Левон Хампарцумян и Марияна, Мариана Попова и Ханес, Диана Любенова и Лес Уелдън.

Особено елегантни бяха Джуди Халваджиян и жена му, Ани Халваджиян - братовчедката на младоженеца, и нейният мъж и негов съдружник Асен Чанков. "Ще правим по сватба на година", обеща тя.