Най - близките приятели на продуцента Магърдич Халваджиян са се притеснили сериозно за брака на своя другар. От няколко седмици насам нежната му половинка Кремена се е размомяла съвсем и вероятно вече е успяла да сложи рога на известния си съпруг.

Най - странно от цялата афера обаче е, че изрусената дама не е потърсила близостта на друг мъж, а се усукала около готвачката на Гала - Елица Котева.

Според наблюдателни столичани, двете екстравагантни красавици вече били неразделни. Според тях, Кремена винаги е била доста шантава по природа, но този неин ход задминал всички досегашни изпълнения и карал цялото обкръжение на Маги да цъкат с език от почуда.

Увлечението на Кремена стигнало дотам, че вече напълно отказвала всякакви контакти със законния си съпруг. Когато той пък се опитвал да потърси интимна близост, та набързо се изнизвала под най - различен повод, пише skandalno.net Въобще не се интересувала и от финансовите му проблеми, които той получи след баталната раздяла с досегашния си основен платец бТВ.

Най - виновна се чувствала водещата Гала, защото именно тя запознала подчинената си Елица с Кремена. Сега се чудела как да разтрогне скандалната връзка и да не се изложи пред очите на Магърдич.