Андрей Арнаудов се е отдал на запои и оргии с жени на морския бряг, твърди в. "Всеки ден". "Опосумът" разпускал като за последно след изтощителния тв сезон. Шоуменът изкарал цяла седмица на вилата си в Лозенец.

Андрей споделил ваканцията си с шумна приятелска компания, в която имало и знойно женско присъствие. Към нито една мацка обаче нямало специално отношение. Най-горещи погледи прехвърчали между него и знойна брюнетка с огромна гръдна обиколка.

След няколко питиета в компанията на аверите си Андрей се прибрал сам във вилата си. Докато бил на плажа, шоуменът обърнал 4 алкохолни коктейла "Блъди Мери". Алкохолното съдържание в напитките се равнява на около 250 мл чиста водка.

Въпреки че бил пил, Арнаудов не се поколебал и за миг дали да шофира в това състояние. Според в. "Всеки ден" той яхнал можщния си джип, купен само преди няколко месеца. "Явно "опосумът" не си е взел поука от катастрофата с Максим Стависки и не смята, че за него важат правилата за движение по пътищата", разсъждават колегите. Куриозното е, че преди години на същото място при сходни обстоятелства Стависки уби човек с автомобила си.

Арнаудов прекосил пийнал зад волана цялото градче Лозенец, докато стигне къщата си. За щастие инциденти нямало. Да кара пил обаче е навик на Андрей Арнаудов, който споделя и с колегата си Иван, пише "Всеки ден". Двамата нееднократно са залавяни в пиянски изцепки и есамо въпрос на време поредната им алкохолна оргия да се окаже фатална. Преди години Иван например бе заловен да шофира в нетрезво състояние в Стара Загора.