Естрадната прима, която ще трябва да връща данъци за половин милион лева, демонстрира странно поведение на джаз фестивала в Банско тези дни. Лили Иванова беше аплодирана на сцената от куп изпълнители от Франция, Великобритания и Испания, а след изпълнението й популярният саксофонист от Виенската филхармония Пьотр Барон й поднесе цветя и пожела да се запознае с нея. Като истинска ледена кралица обаче нашенската прима подмина с високо вдигната глава човека и успя да си спечели възмущението на всички чуждестранни колеги.

Певицата направи същото и с българските си приятели. На слизане от сцената я чакаха Камелия Тодорова и Васил Петров. Двамата останаха изумени, когато вместо да ги поздрави, тя обърна демонстративно глава на другата страна и побърза да изчезне от фестивалното градче.

Преди изпълнението си певицата заповяда на феновете си: "Никой да не ме снима. Прибирайте апаратите. После пак ще ме пуснат по вестниците и ще се гаврят с мен. Никой няма уважение в тази държава". До края на вечерта бодигардите й стриктно следяха за светкавици.

Лиленцето-пиленцето явно е сърдита на цялия свят, въпреки че никой не й е виновен за дължимите данъци, които тя обеща съвестно да изплати до стотинка.

Блестящото й изпълнение на сцената в Банско не успя да компенсира киселата й физиономия и много от почитателите й останаха разочаровани.

След като приключи с изпълнението си, Лили Иванова бързо се качи в колата си и отпраши към хотел "Кемпински", където беше отседнала за 2 вечери. Иванова беше наела президентския апартамент за 650 лв. на нощ. Хората от хотела разказаха за в. "Всеки ден", че в деня преди да замине Лили слязла до СПА центъра, където си направила индийски масаж.