Жената подсъзнателно дели мъжете на 3 вида:
1. Мъже, с които би спала на всяка цена;
2. Мъже, с които би спала само при определени обстоятелства;
3. Мъже, с които не бил спала в никакъв случай,
като значимостта на групите е отгоре-надолу. Преходът от едната група в другата е много лесен, когато става дума за увеличаване на цифрата, и много труден в обратната посока. Обикновенно приятелите са или във втората, или в третата група. Естествено, когато имате определени сексуални желания към някоя “приятелка”, хич не трябва да ви интересува в коя група сте, а само как да преминете на по-горно ниво (или да сте в група с възможно най-малка цифричка пред нея).
Щом една жена един път ви е нарекла “приятел”, значи е под нивото й да си признае, че ви възприема по друг начин, дори и по цяла нощ да сънува сънища с вас, каращи я като се събуди да мастурбира с часове. Повечето случаи приятелството между мъж и жена по някакво неписано правило слага табу върху темата секс (особено помежду двамата). Първа крачка в това да преминете от обикновенно приятелство към така наречения статус “sex buddies” е да накарате момичето да говори с вас за секс. Нека тя да се чувства удобно във ваше присъствие, да ви казва за най-щурите неща, които е правила, или за най-интимните си фантазии. За да я накарате да ви се “изповядва”, трябва първо да спечелите доверието й - говорете й за ваши случи, или истории, случили се с ваши познати, накарайте я да възприеме темата секс, като нещо напълно естествено и нормално, че дори ако й кажете, че темата ви е неудобна, тя да се изсмее гласно. Всеки си има свои начини за сближаване и спечелване на доверието на срещуположния, но вие имате едно предимство - тя вече ви се е доверила, нарекла ви е “приятел” и е споделяла с вас други интимни неща. Просто й покажете, че сексът и всичко свързано с него е поредната тема, за която двама приятели могат да си говорят и споделят. В началото поднасяйте всичко като на майтап - дори и да кажете нещо, което изречено с нормален тон би я възмутило или дори отвратило, поднесено с прилична доза хумор ще изглежда невинно и безобидно, а в най-лошия случай - като неуместна шега. Когато се стигне до момента, в който приятелката ви дойде и ви каже: “Оле да знаеш, вчера гледах едно страшно порно, от което се подмокрих цялата и си играх доста дълго с клиторчето си”, или нещо подобно, значи сте с единия крак в леглото й.
Следващата стъпка е, да я накарате да проумее колко общи неща имате в секса, които се харесват и от двамата - когато каже нещо, което се харесва и на вас, не пропускайте да го споменете, ако каже нещо, което не ви допада - бързо сменяйте темата. Подкрепете я и в най-шантавите й фантазии и я накарайте да се замисли “Дали това не е моя шанс да сбъдна това желание?”.
Следва осъществяване на телесен контакт. Не, не бързайте все още със секса, става дума за много по-невинни неща - “неволно” докосване, прегръщане, целувки по бузката (като за другарче :P ) и други невинни жестове, направени толкова непринудено и “случайно”, че дори и мацката да се усети, че не е много уместно, да не може да каже нищо, защото е било инцидентно. Постепенно тя ще свикне с вас, ще се чувства удобно и уютно в обятията ви и точно тогава е моментът да пристъпите към следващото ниво.
Както казах, има мъже, с които жените биха спали, но само при определени обстоятелствата. Създайте обстоятелствата! Вие познавате най-добре това същество - дали хареса романтиката (филми, музика и т.н.), или си пада по дивата страст, развихрена след небрежното обръщане на няколко текили. Повтарям - вие определяте правилата! Аз само ви препоръчваме употребата на алкохол (умерена) за спадане на задръжките, която по-късно (на сутринта) би могла да бъде добро оправдание (”Май обърнах няколко чашки в повече”). Най-важното е да не се обвинявате и да не се чувствате все едно “злоупотребявате” с доверието на приятелка - ако тя не иска, вие не можете да я накарате да направи каквото и да е, щом се е стигнало до секс, вината не е само ваша. Пък и мислете положително - защо и двамата да си седите на сухо и само да се оплаквате един на друг колко сте загорели за секс, като можете да си помогнете взаимно? Нали знаете - все пак приятел в нужда се познава. ;)