Освен Цветелина Грахич, другото ново попълнение в "Ку-Ку Бенд" е Лилия Стефанова. Лили също участва в по-ранните етапи в "Гласът на България", но отпадна. Причината  е не това, че брюнетката не може да пее и не се справя добре, а просто защото е трябвало да стане част от бенда на Слави.

Лили е дъщеря на отец Петър от Благоевград. Още по време на кастингите чаровницата грабна зрителите със своята усмивка и с факта, че е щерка на свещеник.

Благоевградчанката учи поп и джаз пеене в Националната музикална академия (Консерваторията). Според мълвата тя има договор с шоуто за период от 5 години.

Слави си набелязал Лили още от самото начало. Той решил да си подпълни бройката в "Ку-Ку Бенд" с участници от "Гласът на България", вместо да прави друг кастинг.

Лили бе от отбора на Ивана, а Цветелина Грахич - от този на Мариана Попова. Още преди Грахич да отпадне от "Гласът на България" в медииното пространство вече упорито се говореше, че именно тя ще е новото лице в "Шоуто на Слави".

Тогава запитана от Lifestyle.bg пиарката на Слави заяви с ирония:"Ще ви цитирам думите на г-н Трифонов: "В момента разглеждам CV-тата на Бионсе, Кристина Агилера и Алла Пугачова и след това ще взема решение!" Повече нищо няма да кажа."

Вероятно Бионсе е отказала примамливата оферта от "Шоуто на Слави" и сега се налага Цветелина Грахич от Босна и Лилия Стефанова от Благоевград да припяват редом до  Борис Солтарийски.