Талантливият български актьор Малин Кръстев, се разделил с жена си, не по-малко известната актриса и негова колежка от Младежкия театър Станка Калчева.

Причината бил проблемът на Малин с алкохола. Заради многото ангажименти и напрежение, той все по-често залитал по чашката. Развод нямало да има, защото двамата така и не подписали, но вредният навик на актьора отчуждил съпругата му. Малин вече не живее в общия им дом, пише Shahavo.net. През лятото обаче често отскачал до родното място на Станка - Каварна заради сина им.

Още през април Lifestyle.bg писа, че актьорът има проблеми с алкохола. В театралните среди се подмяташе, че той играел себе си като бохема „Кола Брьонон" в едноименния спектакъл на Младежкия театър. Там героят му изпива четири бутилки вино за два часа и двадесет минути.

Говори се също, че преди време именно алкохолът застрашавал мястото на Кръстев в "Господари на ефира". За да не остане без работа, той се опитал да превъзпита вредния си навик, но въпреки това не отказал пиячката, коментират негови колеги.