Клюката, която отдавна се върти в медийното пространство, най-накрая получи своето потвърждение. Любимците на зрителите Рачков и Мария вече не са двойка.


Актьорът се изпусна за това по време на живото предаване на "Като две капки вода".


„Ерген съм, Жана. Ще ми пуснеш ли?", каза водещият на Жана Бергендорф, уж на майтап. До края на предаването обаче той на няколко пъти се оплака, че няма никого до себе си.


Според светските клюкари двамата не са двойка от една година насам, но поддържат влюбения си имидж заради рейтинга на "Господари на ефира", а сега и на "Капките". Това, че са двойка, им донесе много дивиденти и реклама през годините.


Въпреки края на интимните им отношения актьорите по нищо не показват пред зрителите, че я няма страстта, което може да значи само едно - че са професионалисти в работата си.


Според други версии обаче Рачков следва нов сценарий в шоуто, според който трябва да изглежда нещастен и самотен, за да привлича съчувствие от страна на аудиторията.


Твърдението на Рачков, че сега е сам, идва след изказването на Игнатова в предаването на Нова тв „Комбина". Пред Лора Крумова и Галя Щърбева блондинката намекна, че нещата не са по мед и масло, като сподели че тя и Митко рядко се виждат заради натоварения си график и всъщност почти нямат време един за друг.


„Плюсът е че аз не бих могла да имам връзка с някой друг човек, имайки предвид графиците, които имаме с Митко. Каква иначе ще е тази връзка? Ще трябва да се виждаме само по празниците, евентуално ако някой няма ангажимент", сподели тогава Игнатова.