Цяла орда оператори, режисьори, озвучители и други асистенти я издирват за неуредени сметки. Тя им дължала сериозни суми, но все забравяла да се разплати. На всичкото отгоре с платените от спонсорите суми си организирала околосветски пътешествия. Тези, които я търсели за уреждане на дълговете, разбирали, че телефоните й са сменени.

Пари не давала, но по време на снимките изисквала най-скъпия и ефектен начин за заснемане на сцените. Измамените намерили начин да я принудят, като започнали да й пращат мутри, но госпожица Галя Курдова и на това му намерила цаката, пише kliuki.bg. Първоначално дебеловратите я притискали със заплахи, но вечно опиянената госпожица нямало как да плати, защото охолният начин, който водела, й стопявал средствата, добиване с пеене и още нещо.

Като не можели да изкопчат нищо, мутрите си искали секс услуги и Галка с удоволствие го предоставяла. Певицата била известна с това, че изпитва огромно удоволствие от секса и така стичащите се обстоятелства напълно я удовлетворявали.