Разкриха истинската причина за раздялата на Емануела и Денис. Фолкаджийката от дълго време подозирала, че благоверният й кръшка. До ушите й достигали пикантни слухове за забежките на Денис и за да е наясно какво точно се случва, тя решила да го проследи, научиха от в. "Всеки ден".

Певицата заварила продуцентското синче с две жени в столичен хотел. Направила фантастичен скандал, викала и крещяла, изпаднала дори в нервна криза. Целият персонал станал свидетел на мелодрамите на бъдещото семейство. Всичко това се случило преди 11 септември, когато трябваше да е прословутата сватба. Изневярата на Денис преляла чашата на търпението на Емануела и тя му казала да си събира багажа. И действително продуцентският син напусна апартамента на певицата.

Запознати твърдят, че синеоката амбиция с сломена. Денис разбил сърцето й с изневерите си. Докато тя лекува раните си, бившият й вече се вихри с нова мадама и демонстративно показва, че не преживява тежко раздялата.

Изпълнителката на "Досещай се сам" и синът на Виктор Касъмов бяха заедно цели 4 години. Не е тайна, че връзката им беше приливи и отливи. Светските клюкари отдавна им предричаха раздяла и действително се оказаха лоши пророци.

Въпреки всичко, Емануела смята да продължи напред и вече заяви, че е на пазара за мъже.