Мисис България 2007" Мариана Маринова подготвя второто издание на конкурса Best Erotic Model 2011, който тази година ще се проведе на 13 октомври в столичния клуб Mascara.

13 фатални момичета ще се борят за титлата. Голямата награда за победителката ще е чисто нов бюст от д-р Николай Георгиев. Любопитното е, че призьорката ще се подложи на интервенция по нова технология, която е хит в пластичната хирургия.

И тази година надпреварата ще протече под формата на кабаре със сюжет и специални костюми. Освен момичетата в зрелищният спектакъл ще се включат и класически балерини. Те ще се опитат да разиграят историята на съвременната Пепеляшка.

Водещи на  конкурса ще са поп лолитката Анн-Джи, която ще забавлява гостите със своите изпълнения и Силвия Котева - първа подгласничка на "Мис Силикон 2008". В журито ще се включат популярни лица от шоубизнеса и едни от най-известните моделки в България, сред които манекенката Венета Харизанова, "Мис Силикон 2010" Гергана Райчевска и пластичния хирург д-р Николай Георгиев.

Мариана Маринова, която е лицензиант и на конкурса "Мис Силикон," е подготвила много изненади за публиката и ВИП-гостите.

Припомняме, че през януари тази година 18-годишната Виктория Димитрова от София стана първата носителка на титлата Best Erotic Model 2011. Мнението на жури и публика съвпадна и всички единодушно избраха Вики за най-добрия еротичен модел на България.