След като стана ясно, че Аштън Къчър кръшка на Деми с 23-годишната блондинка Сара Лий, се появиха и нови пикантерии около любовния живот на актьора. Набралият популярност Къчър заради ролята му в "Двама мъже и половина", сега се спряга за голям плейбой.

Източник на Daily Mail, близък до актьора, разкри, че в началото на седмицата Къчър бил спипан на калъп с четири горещи мацки. Място на оргията бил апартаментът на звездата в хотел Hard Rock и по-скоро горещата вана на верандата.

Къчър не успял да се наслади на девойките, защото по средата на купона в стаята нахлул приятелят на едно от момичетата. Той заварил всички голи в разнообразни пози и разпознал едно от момичета като близка приятелка на Деми Мур. Човекът не успял да се въздържи и разказал за случилото се на приятел, който пък се разприказвал пред Daily Mail.

Изневерите на Аштън Къчър лъснаха малко преди старта на "Двама мъже и половина", където той трябва да докаже, че е достоен заместник на Чарли Шийн. Странното съвпадение кара много наблюдатели да смятат, че историите около Аштън са чист пиар. Все пак как ще вдигне рейтинга на сериала, ако е щастливо женен,  било то и за Деми Мур.