23-мата кандидати за общински съветници от партия „Новото време” вчера откриха официално кампанията в Ботевград. Тя започна  в Зелинския манастир, където кандидатите запалиха свещи и се помолиха за успеха си.
Водач на листата е бизнесменът Ивайло Илиев, след него са досегашните общински съветници адвокат Виктор Велчев и д-р Валери Радков. „Листата е съставена изцяло от млади хора, които имат успешни професионални кариери, но те могат да бъдат полезни с идеите и енергията си и за развитието на общината – заяви водачът на листата Ивайло Илиев. – Ако повече млади  и образовани хора са съпричастни към проблемите на общината и участват в разрешаването им, това означава, че Ботевград ще бъде още по-привлекателно място за живот на младите хора” – подчерта той.
Петър Петров, собственик на ресторант „Роял”, който също е кандидат за общински съветник, даде коктейл в изцяло обновеното си заведение по повод старта на предизборната кампания. „Новото време” участва м местните избори само с листа за общински съветници. Номерът в бюлетината им е 26.