Гледам и не вярвам на ушите си! Ей така навярно е възкликнал култовият професор Юлиян Вучков, когато си е купил в четвъртък сутрин поредния брой на "Всеки ден". От първа страница на вестника грее Жан-Клод ван Дам, който досущ е заприличал на телевизионната легенда.

Екшън героят се е състарил с четвърт век и е замязал на дядо, професорът дори младее в сравнение с по-младия актьор. Сложил е и очила с диоптър, които съмнително напомнят за тези на Вучков.

Навярно редовният нощен живот, обилно полят с алкохол, е сложил неизбежен отпечатък върху лицето на холивудската звезда. Зевзеци коментират, че на младини белгиецът е прекалявал със стероидите, с помощта на които е изваял идеалните си телесни пропорции, но това също му се е отразило зле по-късно.

След два дни Ван Дам ще навърши 51 години, но 75-годишният Вучков го слага в малкия си джоб с визия, а и с избор на жени. Знаем, че професорът е ценител на женските прелести, но презира чалгаджийките, с които обаче екшън героят се обгражда всеки път, когато е в родината ни.

Ван Дам пристигна в България на 6 октомври за снимките на лентата "Непобедимите 2". Там актьорът ще си партнира с ексгубернатора на Калифорния Арнолд Шварценегер, умиращия трудно Брус Уилис и рокито Слай Сталоун.