За първи път проф. Юлиан Вучков се показа с дамата си на светско парти, видя Lifestyle.bg. Скандалният водещ не е сред почитателите на показностите, но този път той наруши това си правило, появявайки се под ръка с Диана...

Вучката се появи с руса жена, с която не прикриваха чувствата си. Двамата влюбено си гукаха и демонстрираха нежност един към друг. А когато обективите бяха насочени към тях, двойката видимо се изчерви.

Неотдавна на 76-ия си рожден ден проф. Вучков се "осмели" да разкри коя е жената до него и как се е случила тяхната връзка. Признанията тв водещият направи в ефира на предаването „На кафе" пред репортерката Зейнеб. Устатият телевизионер разкри, че в момента се чувства на върха на своите успехи. Той се похвали, че е имал много жени, но от години се радва на любовта само на една - най-достойната.

Дамата на сърцето му се казва Диана и двамата се запознават преди 40 години. След запознанството си обаче те губят връзката помежду си. Минават години и един ден се срещат отново. По това време Диана работи в книжарница.

Професорът влиза да провери как върви продажбата на една от неговите книги, но вниманието му веднага е привлечено от жената срещу него - „красива, пищна и секси". Първият опит да вземе телефона й обаче е неуспешен.

Водещият дори не успява да си спомни, че двамата се познават. На следващия ден пристига в книжарницата, въоръжен с геврек и убеденост, че този път ще успее да свали Диана. Явно стратегията му е дала успех, защото с днешна дата двамата са заедно и по думите на професора са повече от щастливи.