След като отслабна с почти 35 кг., сега геят си прави хирургическата интервенция, за да добие напълно мъжки вид.

Специалните имплантанти Macrolane са създадени за мъже и карат гръдният кош да изглежда като на най-добрите спортисти в света. Скандалният певец отново се доверява на пластичния хирург д-р Николай Георгиев, който преди няколко години извърши удължаването на пениса му.

"Отслабнах драстично. В мига в който отслабнах видях, че съм един доста симпатичен мъж. Звъннах на доктора и му казах: "Докторе, сега трябва да се разкрася", обясни чалгаджията в предаването "На кафе" пред ахналата Гала.

На въпрос на водещата защо не оформи тялото си чрез тренировки, Азис отговори, че нямал време за фитнес, тъй като живеел в колата си. "Има професии, които позволяват да ходя на фитнес. С тази операция ще имам гърди, все едно съм тренирал почти 2 години", каза чалга изпълнителят.

Животът на новите гърди на Азис е 2 години, обясни д-р Николай Георгиев. Ако иска да бъде запазен този резултат, след година и половина, той трябвало да си имплантира половината от сложения му днес имплантант. Докато лекарят се обясняваше покрай поредната пиар акция на Азис, последният реши да коригира и скулите на лицето си.