Филип Киркоров е намерил жената, която ще стане майка на детето му, писа в. „Комсомолска правда". Той обаче отказа да съобщи самоличността на новата си тръпка, страхувайки се от хорските уроки. От интервюто не стана ясно дали изгората му вече е бременна или засега това са само планове.

Руската звезда с български корен е категоричен, че ще пази всичко около бебето в тайна, докато то не проплаче на бял свят. Половинката си пък описа като „свестен човек" и добави, че няма нищо общо с истерията на музикалния бранш.

В последните месеци различни поп диви тръбяха, че ги е молил да му заделят яйцеклетки, за да се сдобие с дете. „Това са абсолютни глупости!- пунтира слуховете той. - Аз съм здрав мъж и съм в състояние по нормален начин да реша житейските си въпроси."

Шоу експорта на Варна разкри, че именно Ванга му е предсказала, че на 44-годишна възраст ще се сдобие с наследник. „Тогава бях малък и почти нищо не помня от срещата си с пророчицата, но баща ми беше там и ми разказа повелята й."

Феноменът от Рупите очертал шеметната кариера на твореца и женитбата му с Ала Пугачова. Наблегнала и на знаково събитие, след като завие към петдесетака. „Първо мислех, че това е скандалът с асистент-режисьорката по време на фестивала „Златен грамофон" (тогава артистът удари момичето и си навлече гнева на гилдията - б.а.)." После обаче разбрал, че съдбата му готви друга изненада - по пътя си да срещне жена, която да го дари с талантливото му продължение.

В същото време Киркоров не отрече пред изданието, че огънят към бившата му спътница Ала Пугачова все още тлее. „Защо винаги ме питате за нея? Не обичам да обсъждам тази тема. За мен тя е изключителен човек и винаги ще я обичам независимо от това как тя се отнася към мен."