Милен Радуканов вече не е треньор на ЦСКА. Слухът, който се носи от вчера, получи своята окончателна развръзка. Днес наставникът и помощниците му дойдоха на стадион "Българска армия", където се срещнаха с Венци Живков.

Според адвоката на ЦСКА утре двете страни трябва да се разделят по взаимно съгласие.

В същото време президентът на ЦСКА Димитър Борисов също даде своето мнение за освобождаването на Радуканов. "Предприехме тази промяна, защото искаме отборът на ЦСКА да върви напред. Иначе сме доволни от Радуканов, но това дотук не е достатъчно. Защо го правим точно преди мача с Левски? Това е един обикновен мач - какъв е проблемът?", каза Борисов.

Скандал се е разразил в ЦСКА, след като Димитър Пенев е разбрал, че Ангел Червенков иска да бъде старши треньор, а не негов помощник, се разбра от думите на президента Димитър Борисов по-рано днес. Червенков беше гласен за асистент, но категорично отказал да бъде такъв. Той настоял на срещата си с ръководството на ЦСКА да бъде старши, а Пенев само формално да се води такъв. Стратега се ядосал и двамата се изпокарали.

Босът Димитър Борисов потвърди, че Червенков е пожелал да бъде старши треньор: "Ангел твърдо отпада от нашите сметки, тъй като искаше да бъде старши треньор, а това няма как да се случи при наличието на Пенев. До утре ще решаваме за още едно име, което да помага на Драголюб Симонович." По този начин става ясно, че именно сърбинът ще диктува събитията, а Димитър Пенев ще седи на пейката, за да се използва лиценза му. По всяка вероятност другият помощник ще е уволненият в началото на седмицата от Калиакра Адалберт Зафиров