Бъзиците по адрес на младоженката Силвия пресолили манджата.

Естрадната легенда явно не е съгласна Слави и сценаристите му да я осмиват пред цяла България, заради това, че се е бракувала отново на стари години. Според приближени на русокосата дама тя се чувствала буквално омаскарена.

Това, което я накарало да вдигне телефона и да звънне на адвоката си е била конкретна реплика на Виктор Калев.

Актьорът, който изпада в транс, имитирайки я и импровизирайки до забрава, предизвиква невъздържания смях и на шефа си, който само от кумова срама плаши със санкции от СЕМ, пишат kliuki.bg

Въпросният измислен разказ от името на Кацарова, от който на Силвия й прекипяло, бил следният: „Гледах си на турско кафе и на дъното на чашата видях банкнота от 100 евро. На медения ми месец се обади дъщеря ми Теди и ми рече:

„Мамо, мамо, ти си най-прекрасната майка на света”. Аз я прекъснах и й казах: „Теди, хайде стига, кажи ми колко да му искам”.

Точно внушението, че певицата е с богаташа инженер заради богатството му, е поводът тя да се консултира с прависта за възможностите за съдебно дирене на правата й, които Дългия според нея е нарушили, като уронва престижа й. А всъщност това, което изпълнителката искала да се знае е, че тя и Любо се познават отпреди цели 30 години и навремето са се разминали, но сега любовта им се е разгоряла неочаквано и неудържимо.
Дългите езици на мълвата обаче не пропускат да отбележат, че новият на Силвия има имоти във Виена, вила в Алпите, резиденция на Черно море, луксозна къща за себе си и новата си булка Силвия в Бояна.