Плеймейтката Златка Димитрова разясни на феновете си във Фейсбук защо е "откраднала чуждо тяло". Преди дни нейната предшественичка в конкурса Мис Плеймейт Кристина Диманова я нахока, че Злати монтирала главата си върху секси телцето на Кристина.

"Сладкиши, пиша ви по следната причина. Днес излезе публикация, че съм откраднала чуждо тяло(хихихиххи), според вас аз дали не си имам такова??Да, кажем не е перфектно, но задоволително добро:)), та ми беше направен колаж от мой фен, който е намерил някъде в интернет снимка от сесия и е решил да ме изненада...само че това се е оказало снимка на момиче, което е в личния ми профил! И сега това момиченце реши да "изложи" Златка и набеди, че и откраднала красивото тяло:)))", пише Златка.

Плеймейтката се оплака, че дори е била заплашена със съд заради въпросната снимка.

В профила си Златка поиска обяснение от момчето, направило колажа, който й се извини, че неволно я е забъркал в скандал и й предложи да направи втори колаж, но с лицето на Кристина и тялото на Златка, за да може и тя да й пише "гневни писма".

"Незнам какво да кажа, просто толкова дребни хора, а аз самата се заклевам, че незнаех нищо, един ден си отварям съобшенията и получих снимката, хареса ми и така, благодарих, но не съм злоупотребила. Яд ме е, защото аз си имам тяло(добро), глава:)) незнам...", допълва плеймейтката с оригинален правопис.