Хетеросексуален състезател по ръгби се събуди като хомосексуалист, след като претърпял инсулт.

26-годишният Крис Бирч получил инсулт след инцидент по време на тренировка, при който си счупил врата. След като се възстановил, той напуснал работата си като банков служител и станал фризьор, намразил спорта, отменил годежа с дългогодишната си приятелка и започнал да се среща с мъж, пише actualno.com.

"Бях гей, когато се събудих и все още съм. Звучи странно, но когато дойдох на себе си, се почувствах различен, вече не се интересувах от жени. Никога преди не съм бил привлечен от мъж, дори не съм имал приятели гейове. Но не се интересувах какъв съм бил преди това, трябваше да се подчиня на чувствата си", сподели Бърч.

Преди инцидента той планирал да създаде семейство с приятелката си и да прекарва уикендите в тренировки и срещи с приятелите си. "Изведнъж намразих всичко от предишния ми живот. Не се разбирах с приятелите ми, намразих спорта, а работата ми стана скучна. "Започнах да се грижа повече за външния си вид и изрусих косата си. Хората, които познавах преди това, едва ме познаха и с новия си външен вид станах дори по-уверен", допълни Бърч, който е от Южен Уелс.

Той си намерил работа като фризьор, свалил близо 50 килограма и сега живее с партньора си, 19-годишния Джак Пауъл, в апартамент над салона, в който работи.