Кралят на поп фолка Азис лъсна както майка го е родила в най-популярния гей сайт в света. Според запознати именно Азис стои зад профила и със сигурност не е някой друг. Той се е записал под псевдонима Call911. Ако това бъде разшифровано по някакъв начин, имайки предвид насочеността на сайта, изглежда собственикът на профила има предивд, че се отзовава и реагира бързо при нужда от секс помощ.


Той е посочил реалната си възраст-35 години и е отбелязал, че освен майчиния си език владее също така немски и арабски. Допълнил е, че не е обвързан и е от София. Като информацията за интересуващите се той е посочил, че бельото му е фетиш и че  чрез регистрацията в сайта иска просто да завърже нови запознанства.


Снимките в профила му са доста атрактивни, но най-интересната е една, на която изпълнителят позира чисто гол, хванат за мъжкото си достойнство. Той се е снимал типично в негов стил, с любимия си розов телефон пред огледалото в банята.


''Профилът е абсолютно реален и Васко го поддържа. Ако беше фалшив как снимката с розовия телефон щеше да се окове в него, като шефът си я направи рпеди седмица на морето'', издъни го един от охраните му, пишат от ''Всеки ден''.