Експоловинката на Веско Маринов - Цветанка, открито говори за раздялата си с певеца пред в. "Всеки ден". Тя заявява, че не може да разбере защо Веско се жалва по медиите.

"Не мога да разбера защо го прави. Хич не отива на мъж на тези години да обикаля телевизиите и да се жалва. Още повече, че говори не само за себе си, но и за мен и за неща, които сме преживели заедно, а това просто не е честно".

Относно своята изневяра Цветанка обяснява така: "Всяка пълнолетна жена има право да бъде с мъж по неин избор, когато е свободна. Докато сме били заедно, Веско е знаел къде съм и какво правя. Не сме двойка от месец и какво съм правила аз през това време, си е моя работа", казва бившата на певеца.

Цветанка твърди, че е финансово независима. Има бутик и още: "няколко странични дребни бизнеса.  След раздялата ни се изнесох само от фризьорския салон, който беше в негово помещение, но не го затворих, а просто се преместих с екипа. Същото е положението и с магазина за детски стоки. Живея си в моето жилище и нямам финансови проблеми".

Дамата откровено споделя, че след раздялата тя и Веско нищо няма да делят: "Всичко, което имаме си е собственост на всеки от нас. А и той, честно казано, не е толкова богат, колкото се опитват да го изкарат".