"Не щем Слави Трифонов да се омъжва за нашата Мартина! Не щем му милионите!", опълчи се родата на годеницата на Дългия.

Шок! Негодуванието си срещу кандидат - зетя те оповестиха публично пред комшии във Варна, откъдето е семейството на Мартина, твърди вестник "България днес". Всички били на едно мнение - Слави Трифонов не бил достоен за тях.

"Не искам да се сродяваме с Трифонов, никога не сме го харесвали, дори и през 90-те години, когато имаше коса. Но какво са се прави, когато Мартинчето така е решила? Не можем да я разубедим", тюхкали се Огнянови пред съседи в квартала.

Във фамилията изтръпвали само при мисълта, че емоционален фашист като Дългия може да окове в златна клетка скъпата им Мартина. Огнянови били убедени, че парите на Дългия са прокълнати и носят само нещастия. "Ако беше свестен досега да се задомил. Не можем да допуснем родата ни да се опростачи с човек като него", разправяли Огнянови пред съседите си във Варна.

Цялата рода редовна палела свещи само и само да се отърве от изпълнителя на "Нека му боли". Дори възрастна родственица на Мартина прибегнала до услугите на врачка в отчаян опит да спаси бъдещата булка от лапите на Дългуча.

Трифонов, който не понася да му се противоречи, бил бесен от негативното отношение на родата на годеницата си. За да им се подмаже прибегнал до единственото си оръжие - парите. Обсипвал ги с армагани за по няколко хиляди лева. За сметка на това, златотърсачката Мартина отсега започва да изцежда Трифонов - изискала от него да подпишат брачен договор. Според една от клаузите му, при развод той трябвало да й изплаща по 9000 лева на месец. Освен това ще трябва й да й връчи ключ за жилище в София.

Варненските познати на Мартина от детство се пукат от яд на късмета й: "Едно време каква беше надувка, с никого не говореше. А сега дори Слави успя да омотае!"

Цели 10 години Мартина Огнянова тренирала художествена гимнастика в клуб "Грация" във Варна и била мегастудена към останалите девойки в залата. "Тая нямаше никакви приятелки! Само ходеше по конкурси за красота, но всички я отсвирваха! По едно време разправяше, че иска да става актриса. Ама как, като няма акъл за НАТФИЗ!", разкрива нейна позната от морската столица.