Пореден секс скандал около "Стъклен дом" заформи старлетката Луиза Григорова.

След като преди време половинката на актрисата - Явор Бахаров и колежката й Радина Кърджилова провокираха с кадри от секс оргия, дойде ред и на моделката да покаже на какво е способна.

Големият въпрос, който стои пред всички фенове на Луиза в момента обаче е дали това наистина е тяхната любимка или е просто нейна двойничка?

25-минутното видео разкрива огромния актьорски потенциал на момичето, което се раздава на четирима мъже в истински хард сцени.

Приликата на порно звездата с нашето момиче е удивителна. Някои дори коментираха, че не е невъзможно това да е самата Луиза. Според тях тя като модел, който е обиколил целия свят, като нищо да е стартирала актьорската си кариера в порно индустрията.

Разбира се, това са безпочвени предположения. Несъмнено Луиза прилича на порно звездата, но при по-задълбочен поглед веднага личи, че не е тя. Българката е много по-млада и има доста по-невинно излъчване.Слухът менте не притесни самата актриса, която реагира с усмивка на случващото се. Въпреки конфузната ситуация, която може да навреди на кариерата й, тя не се впечатли. Пред "България днес", които я информираха за създалата се ситуация любимката от "Стъклен дом" отрече слуха и коментира: "Супер, радвам се, че си имам двойничка."