Сливнишки герой пропусна до победи Чавдар (Етрополе) и стигна само до равенство 1:1 в мач от 13-ия кръг на Западната "Б" група.
Двубоят на стадион "Славия" започна с равностойно, но постепенно гостите опитаха да наложат натиск.
Така се стигна до 19-ата минута, когато след подаване отдясно, топката достигна до Томи Костадинов, който елегантно откри резултата за гостите. В 36-ата минута домакините получиха правото да изпълнят дузпа, но Кристиян Кочилов не бе концентриран и вратарят на гостите спаси.
След почивката Героя имаше тотално преимущество. В 49-ата минута Юлиан Куртелов бе близо до гола, но ударът му се отби от гредата. В 69-ата минута вече грешка нямаше, когато нападателят бе изведен с 60-метров пас, овладя топката, излъга вратаря и я прати в мрежата за 1:1.
След попадението домакините продължиха да натискат, но стигнаха само до две греди, които се получиха след удари на Кристиян Кочилов.
С една редовна среща преди края на кръга и един отложен мач Чавдар Етрополе е на 6-та позиция с15 точки. Начело в класирането е Пирин Гоце Делчев с 26 точки, следван от Спортист Своге с 25 и Бдин Видин с 22 точки.
В дъното на таблицата са Академик София с 12 и Малеш Микрево със 6 точки.
Текст и снимка: football24.bg