С футболен турнир, започнал вчера и завършил днес, отбелязаха 20-годишнината от създаването на Международното Висше Бизнес Училище неговите студенти от първи до четвърти курс. Призьорите направиха  жест - дариха паричните премии на свой нуждаещ се колега. Идеята за турнира, проведен на новото игрище с изкуствено покритие,  бе на преподавателя по физическо възпитание в училището Марин Яцински и бе приета с радушно от студенти и ръководство. Освен в чест на 20-годишния юбилей на МВБУ, който бе отбелязан скоро, проявата бе използвана и за подобряване на така необходимата кондиция за предстоящия студенски празник 8 декември.

 В първия мач, игран вчера, жребият противопостави трети срещу четвърти курс. В един атрактивен и оспорван двубой със 7-5 победиха третокурсниците. В другата среща между отборите от първи и втори курс "зайците" бяха далеч по-добри и постигнаха разгромна победа с 10-1. Травмирани най-вече психически и с известна доза неудобство пред колежките си от тежкото поражение, днес второкурсниците не се явиха за мача за третото място и то бе спечелено служебно от абсолвентите.

Във финала първокурсниците, сред които и няколко момчета от бившия мъжки футболен отбор на Балкан, отново бяха категорични и спечелиха битката за първото място срещу трети курс с 8-2. Наградите на призьорите бяха връчени от Марин Яцински. Още преди финалите студентите бяха решили да направят благотворителен жест, дарявайки паричните премии за първо, второ и трето място на свой нуждаещ се колега.