Откакто се раздели с Константин фолкпевицата се задълбочи в университетското си образование, танците и кариерата. Много пъти я свързваха с различни танцьори от шоуто Dancing Stars. Говори се, че е имала нещо повече с партньора си Светльо. Тя така и не призна името на мъжа, който я накара да се усмихва след раздялата й с Коцето. Певицата успяла да се влюби за кратко, но решила да прекрати увлечението, точно когато го мислела за най-силно. Тръгнала си от връзката сама.

Състуденти на звездата я забелязали да сияе от щастие през последните седмици. Причината бил неин колега, който я завладял с чар и добър външен вид. Клюката гласи, че Райна си е паднала по момък с няколко години по-млад от нея. Той се носел с маркови облекла и карал скъпи коли, пише kliuki.bg.

Колеги на певицата доверили, че момчето паркирало „Ламборгини" за 300 000 лева в двора на Нов български университет. На личната си страница певицата написала, че обича да обича. Феновете й веднага започнали да разпитват дали  не е влюбена. Пилето сигурно иска да сподели щастието си със света, но предпазливо пуска по някой и друг цитат, като: "Любовта не е в по-доброто общуване, а в чувството за близост."