Домакините от Тунджа Ямбол бяха на прага на успеха при днешното си домакинство на Левски. В последните секунди обаче действаха нетчно и сините спечелиха с 81-77.

В зала Диана домакините водеха до началото на последната четвъртина. На полувремето Тунджа имаше  аванс от 6 точки - 41-35, с влизането на Арън Харпър, обаче, който не игра през първите две части, гостите започнаха постепенно тръгнаха към обрата. Той се получи в началото на последната част, когато Левски поведе с 6 точки. С мощната подкрепа на публиката обаче домакините изравниха 43 секунди преди края за 77-77. След това обаче Харпър и Павел Иванов вкараха по два фаула, докато от Тунджа Офоегбу пропусна да изравни под коша, а в последната атака Говедаров действа левашки и мачът свърши.

Павел Иванов и Маркъс Хол вкараха по 18 точки за победителите, Васил Евтимов е с дабъл-дабъл от 13 точки и 11 борби, за едно полувреме Харпър мушна 11.

Мартин Дурчев отбеляза най-много за Тунджа - 19 точки, но с недобър процент от тройката. Говедаров е със 17, с по 12 са двамата американци - новодошлият Майкъл Джеферсън и познатият ни Джон Офоегбу.