Теодора и продуцентът на "Диапазон рекърдс" живяха заедно седем години. Миналата година, Ненчо Касъмов предложи на Теодора да му стане годеница, като й подари красив пръстен. Преди месец в медиите излезе информация, че влюбените неочаквано са се разделили. Лъчезарната певица разказа каква е истината.

„Нямам нов мъж до себе си, не ми е до това. Предполагам, че както на мен ми е трудно, така и на него. Много е рано, ние бяхме заедно седем години, това е доста дълъг период", обясни пред blife изпълнителката от Бургас.

Чаровната певица и бившият и годеник все още се виждали за кино или вечеря. Всичко било като преди, освен, че не живеели заедно. „Ние сме в много добри отношения, той е прекрасен човек. Малко е сложна ситуацията, но нищо не се знае. Аз си го обичам. Това, че сме разделени не означава, че на мен чувствата ми са минали".

Причината за тяхната раздяла не бил трети човек. „Не сме се разделили заради трети човек. Просто имаше неща, които не ми допадат и исках нещо да се промени на този етап, а не да създадем дете и тогава да се разделим".