Въпреки че от няколко години Райна и Константин не са заедно, то Пилето на фолка още си спомня за тежката им раздяла, както и за постоянните му изневери. В свое интервю певицата споделя, че все още се чувства силно наранена от многобройните му лъжи и измами, пише „Блиц".

Изпълнителката е най-бясна е от факта, че Коцето до последно не искал да признае за изневерите си с разни хубавици, сред които е била и настоящата му съпруга Надя.

"Дори мислех да наема детектив, защото за мен беше важна истината, не исках да си прахосвам времето в лъжи. Няколко пъти се връщах от участие изненадващо, станах свидетел на негов телефонен разговор и сама видях истината, а се оказа, че тя има много имена. Той се оправдаваше, че изневерявал ей така, за спорта", разказва Райна.

През последните три години от връзката им Коце имал няколко паралелни любовни афери, сред които тази с хубавата му жена Надя. На всичкото отгоре точно по това време искал от певицата да създадат семейство и да си родят дете. "Явно не е влагал чувства в другите си връзки, защото никога не ме е пренебрегвал", разсъждава певицата.

Заради лъжите и обидата обаче тя дори и не помисляла да отиде на сватбата на Константин и Надя. Той пък от своя страна я обвини, че е била скандалджийка и непрекъснато го е упреквала за нещо. "След раздялата ни се затворих вкъщи и плаках три дни, а за да не ме слушат съседите, пусках високо музиката", признава Пилето.