Много жени негодуват, защото партньорите им отделят прекалено много внимание на хобито си и понякога избират риболова пред приятелката си.

Според психолозите не си струва да се ядосвате, защото по-добре мъж с хоби от мъж, който не се интересува от нищо. Още повече, че нещата, които обича да прави в свободното си време издават характера и сексуалните му предпочитания.

Любителите на екстремните спортове са в постоянно търсене на адреналин и нови преживявания. Връзката с такъв човек е интересна и изпълнена с неочаквани приключения. Ако една жена иска да усмири такъв горещ любовник и да го вкара в леглото си трябва да хвърли доста усилие, за да му привлече вниманието. Внимавайте, защото такива мъже често не ги е грижа за контрацепцията.

Колекционерите обичат да говорят за себе си. За да разберете сексуалните му предпочитания трябва да откриете какво колекционира. Едно е сигурно колекционерите се наслаждават на детайлите - бельото, грима на една жена, защото ги възприемат като част от колекцията си. Вероятно е да говори доста за минали връзки и защо са се провалили, но в леглото е доста внимателен и изучават "находката си" сантиметър по сантиметър.

Бъдете предпазлива към мъжете, които обичат риболова и разходки в гората за гъби. Те са ловци по природа, но се държат с уважение към дамата. В леглото не обича бързите неща и не му харесва, когато партньорът му показва прекомерна активност в леглото. Като на лов обича търпеливо да ухажва жената, преди да му падне в хватката.

Любителите на автомобилите, бързите скорости и състезанията си падат по жени, които експериментират с външния си вид. Не отричат силикона, изкуствените мигли и удължените коси. Такъв човек получава несравнимо удоволствие, ако в леглото използвате различни секс играчки.

Любителите на фотографията обичат да действат според настроението си. Често се оставят да ги води желанието за секс, а не чувствата. Такива мъже обичат да получават това, което искат.