На 09,10 и 11.12.2011 г. в Благоевград се проведе 2-ри международен турнир по таекуон-до за деца, юноши и девойки България-опън. В областния център на Пиринско през уикенда се събраха 27 клуба с 270 таланта от 6 страни - България, Македония, Гърция, Босна и Херцеговина, Сърбия и Румъния.
Клуб Таек-кион взе участие с 9 състезатела. Оспорваните боеве на доджанга взривиха страстите по трибуните и в щабовете на отборите. Най-емоционални в оспорването на съдийските решения бяха елините, които обаче трябваше да се примирят с ролята на подгласници на домакините, въпреки че бяха с най-многочислена група.
Отново отлично беше представянето на Габриел Витков, който взе златото на форма и показа, че безспорно е фаворит в тази дисциплина. На спаринг, в категория до 145 см, взе бронзовия медал. В тази категория мереха сили 20 участника и след 2 победи Габриел отстъпи на гръцки състезател.
Николай Петков също спечели златен медал на форма, а на спаринг остана със сребро.
Добро представяне има и Георги Дачев, който показа отличен боен дух и упоритост. След няколко срещи, обаче, отстъпи златото на състезател от Фолкън и остана със сребърен медал.
Общо спечелените медали на клуба са 2 златни, 3 сребърни и 5 бронзови медала, което ги нарежда при 27 клуба на 5-то място в крайното общо класиране.
С този турнир завършва състезателната година за състезателите от Таек-кион. През 2012 предстоят още по сериозни участия, тъй като България е домакин на Европейско първенство, което ще се проведе в зала Арена армеец през месец април.
Треньорът Борислав Витков благодари на фирмите, подпомагали финансово клуба през годината - Арми секюрити БГ, КНСБ при Елаците мед, магазин Биляна, както и на всички родители, които подкрепяха отбора по време на състезанията, като им желае здраве, успехи и весели коледни и новогодишни празници!