Откакто Иван залюби Ирина Сарачинова Вихра не ще да го вижда дори и на сън. „Опосумът" получава дъщеря си Ава не от бившата си жена Вихра, а от нейната майка. Бабата надзирава момиченцето, докато татко му не дойде да го вземе.

Тъщата е приела ролята на буфер между Вихра и Иван. Нагърбила се е с посредническата мисия само и само да спести на „отчаяната съпруга" кошмарната среща с мъжа, съсипал живота й, пише в. „Уикенд".

Часовете, в които Иван изпълнява родителските си задължения към Ава, са винаги в неделя. Денят е удобен за среща между баща и дъщеря, тъй като тогава зарязаната Вихра води рубриката си в „Станция Нова".

Началният час на „Съпругите" е в 12:30 ч. на обяд и брюнетката спокойно може да ходи на работ в 10. Тя обаче напуска жилището си още в ранни зори - около 7 ч. Яхва мощното си возило, подарено й навремето от Иван, и тръгва към студиото, допълва още изданието.

Малко по-късно пред жилището пристига Иван, който взима щерка си. В този момент 6-годишната дъщеря е с баба си, която има грижа да предаде внучката на баща й. Срещата между „опосума" и тъщата трае около 5 минути докато Ава се обуе.

По-късно през деня Иван откарва отново дъщеря си пред дома й преди Вихра да се е прибрала от работа. Така той пак успява да избегне срещата с бившата си.