Жасмина Тошкова, която повечето познават като Жаси от ТВ играта "Сделка или не", била публично пребита.

Без да подозира нищо манекенката паркирала лъскавото си "Пежо" пред жилище в квартал "Редута", когато изненадващо до колата се появил бизнесмена Марио Петров. Той започнал да дърпа ко-водещата на Румен Луканов за косите и да я влачи, за да я изкара от автомобила. Последвали шумни плесници и силен ритник в тялото, разказват още за побоя от в. "Всеки ден".

Жаси отскоро живеела срещу мол "Сердика" и често била виждана с лъскавата си кола в района. Жителите на квартала били смаяни обаче, когато забелязали популярното лице  третирано по-зле и от животно пред собствения си дом. За щастие, веднага съвестни комшии звъннали в полицията, а магазинерки от местна бакалия приютили одърпаната моделка, като залостили вратите.

Останалият навън, Марио обаче потрошил луксозното возило на Тошкова и не спирал да  крещи как ще размаже крехкото момиче, защото му била изсмукала парите.

Той бил чут да й казва: "Кой ти купи тази кола, мръснице? Знаеш само да смучеш пари!"

На мястото на бруталната сцена дошли полицаи, които потушили скандала.

Оказва се, че Марио от месеци подлагал на тормоз Жаси, като я плашел с побой. Този път не издържал и решил да й набие шамарите пред хората.

След случката пристигнал бащата на пострадалата, който е неприлично богат бизнесмен от Бургас. Очаква се господинът да се саморазправи с Петров при първия сгоден случай.

Бизнесменът Марио осигурява доходите на звездата от екрана, като я уреди на работа във фирмата си "Стъклен свят". Там Жасмина натрупа известен опит и дори се хвалеше, че покрай работните си ангажименти пътува много в чужбина. Изглежда на бизнесменът му е писнало да бъде работодател и спонсор на блондито и това е предизвикало агресията му.