ОУ „Н.Й.Вапцаров” отбеляза предстоящите Коледни и Новогодишни празници с карнавал. Той се състоя днес във физкултурния салон на училището. Ученици от четвърти до седми клас дефилираха преобразени като популярни герои от приказките и филмите, като футболни фенове и действащи политици. Тричленно жури имаше трудната задача да класира на първите пет места участниците с най-оригинални карнавални костюми и артистични дарби. Голям интерес предизвикаха учениците, които се превъплътиха в ролите на Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Симеон Дянков и сътруднички към кабинета. Премиерът преряза лентата на карнавала, а финансовият министър представи бюджет 2012 като пица. Така „политиците” грабнаха колективната награда – торта.
По време на карнавала се проведоха състезания и щафетни игри. Награди на победителите връчи Евгения Иванова, директор на училището.
За доброто настроение на участниците в карнавала звучаха световни хитове на популярни изпълнители. Озвучаването бе осъществено с нова уредба, закупена със средства на учебното заведение.