Слави Трифонов можел да бъде и щедър. В това се убедиха колегите му от вечерното шоу през последната една година. Но не защото Дългия им е вдигнал драстично заплатите, а покрай наблюденията върху половинката му Мартина. Някогашната скромна балерина от „Магаданс" вече е буквално преобразена.


Днес тя е отракана дама, която не спира да демонстрира разкош и състояние, пише „Уикенд". Слави хвърля луди пари по нисичката балерина, за да може тя да поддържа външния си вид на ниво и да не го излага. То не са разходи по фризьори, козметици, за тоалети и женски глезотии.

Всичко това бърка дълбоко в джоба на учиндолския спестовник.„Мартина е като обезумяла! Сякаш харчейки пари по салони и бутици, тя си наваксва вниманието, което преди й е липсвало.

През ден е на разкрасителни процедури и не спира да експериментира с косата си. Вече няма прическа, която да не си е направила, а за сешоари и букли хвърля по 500 лева на месец", разкриват запознати.

За разлика от повечето жени, които сменят имиджа, за да си хванат ново гадже, балерината е вкопчена в Слави и не смята да го сменя с друг. Особено е щастлива, че той вече е решил да не крият връзката си. А най-доволна е от издръжката, която й отпуска Дългия.

Всеки месец тя пръска поне по 5 бона от парите на Трифонов. В тази сума, естествено, не са включени романтичните воаяжи и изисканите вечери, с които любимият й я изненадва с повод и без повод.

Да, Мартина води 5-звезден начин на живот.Тя не се мори да готви, чисти и изобщо да върши нещо, което изисква физически усилия. За тази работа си има прислуга. За да запълва свободното си време, блондинката прави дълги турове по моловете и почти няма случай, в който да не се прибере с пълни торби у дома.

Отскоро, подобно на държанките на други родни новобогаташи, танцьорката се е запалила и по шопинга в чужбина. Тя отскача често до Милано, Париж и Виена, шушукат в екипа на вечерното шоу.