В миналия брой на „Ботевградски вести” областният управител Красимир Живков оповести, че фалшивият му профил във Фейсбук е изработен от абонат на БТК, чийто ай-пи адрес се намира в Правец, а на него живее общинският съветник Павлин Цветков. Той уточни, че това е станало ясно от проверката на ГДБОП, извършена по негов сигнал. Красимир Живков заяви пред медията, че е предоставил всички материали на адвоката си, който ще депозира искова молба пред съда
В новия брой на „Ботевградски вести” общинският съветник Павлин Цветков отговаря, че „разказаната от областния управител Красимир Живков история за „фалшивия му профил” в социалната мрежа „Фейсбук” е чиста проба интрига и опит да бъде представен като лекомислен човек, който се занимава с несериозни неща”.
„Истината е, че политическите ми опоненти са се заели сериозно със задачата да ми създадат скандален имидж, защото не могат да се защитят по никакъв друг начин от моите обвинения за това, че участват в различни корупционни практики в община Правец”, заявява още Цветков.