Тенисистите Цвети Пиронкова и Гришо Григоров крият, че се обичат, твърди "Всеки ден". Бащите им забранили да са заедно...

Информацията за това изтече от официалното гадже на Цвети - неуспелия пловдивски футболист Мишо Мирчев, който се е оплакал пред приятели, че "малкият" се навърта около любимата му.

Всъщност Гришо е с три години по-малък от Цвети, но това не им попречило да паднат в плен на любовния капан. Всичко започнало миналото лято, когато Пиронкова е била сама на турнир в чужбина, а Мирчев на Слънчев бряг, където е бил част от журито на конкурс за красавици.

Покрай хубавелките футболистът съвсем забравил за Цвети и тогава тя започнала да си споделя трудностите в професионален и личен план с Гришо. След това нещата между тях стартирали с няколко невини СМС-а, в които Цвети е разказвала на Гришо как се чувства. Той пък не само подкрепил съотборничката си, но и независимо, че е по млад от нея, й дал ценни съвети за тактиката. Пиронкова се представила блестящо и в знак на благодарност поканила Гришо на вечеря.

След тази среща те вече не могли един без друг. Постоянно си пишели и чували, когато били разделени заради дългите и уморителни турнири в различните краища на света. Пръв за връзката им научил бащата на Гришо Димитър, който е и негов треньор.

Той категорично е забранил на младата звезда да има каквото и да било с Цвети, тъй като това щяло да попречи на кариерата и на двамата. Гришо обаче продължил тайната си връзка, докато баща му не предприел крайни мерки. Димитър лично се е срещнал с бащата и брата на Пиронкова и им разкрил тайната.

Главите на двете фамили взели общо решение да прекратят забранената любов. Турнирът в Австралия обаче отново ги събрал. Бащата на Пиронкова, притеснен от този факт, лично е поел разноските на гаджето на Цвети, за да е до нея неотлъчно денем и нощем. Така единственото място, където двете млади звезди могат да бъдат заедно, е на терена по време на мачовете и тренировките. Това най-ясно си пролича на мача, който спечелиха срещу Дания. Там те се докосваха по ръцете при всяка отиграна топка под предлог, че се поздравяват.

Тази открадната нежност очевидно обаче им дава огромна сила и те просто смачкаха датската двойка. Какво ще излезе от тази невероятна и невъзможна любов, тепърва ще разберем. Засега остава надеждата, че тя ще им даде крила за все по-нови и нови победи...