Стойчо никога не би посегнал на живота си! Полицаите го застреляха, за да се тушира напрежението в Перник. Това споделя пред България Днес братът на похитителя Александър Стоев.

Дано след разследването се установи, че е невинен и не е посегнал на момичето. Дано поне изчистят името му и той да спи спокойно в гроба си. Да, имаше си законно притежавано оръжие,. Пистолетът, с който е застрелян Чочо е полицейски. Ако Чочо е имал достъп до оръжие, той щеше да направи на решето петимата, които са дошли да обискират апартамента му, категоричене бащата на Чочо - Петър Стоев. Синът ми никога не би посегнал на живота си. Да , той имаше пистолет и автомат, но и двете оръжия бяха заключени в каса в дома му, а не в тоалетната, както се опитват да ме убедят полицаите, проплака почернененият баща. Синът ми не е убиец. Очерниха го, после инсценираха самоубийство, продължи да ридае Петър чистейки оплисканите с кръв стени и пон на апартамента, в който Чочо умира.

Как така се оказа, че единият арестуван за убисйството Марио твърди, че е луд, а другият набеден - синът ми е мъртъв. Просто трябваше да утихнат страстите в Перник. 60 дни нападаха полицията, чее некадърно и не си върши работата, и затова бързо трябваше да се намери виновен. оказа се Стойчо - затова и го убиха, защото щеше да отрече всичко.