Нова светска двойка излезе на светло на последния столичен купон за седмицата. Победителят в „Биг Брадър 2" - ревливият Миро Атанасов, не прикри чувствата си към бившата манекенка Катя Дюлгерова на партито по случай първия рожден ден на списание Hello!. Слуховете за романса им тръгнаха още преди месец, когато двамата започнаха да движат в комплект почти навсякъде. След интимностите, които си размениха на светския купон обаче, връзката им вече изглежда „официална".

По всичко личеше, че след нещастната му любов с красивата Елена, по която проля река от сълзи в риалити шоуто, Миро е отново щастлив. За настоящата му любима, която смени модния подиум с амплоато на шеф на модна агенция Maxx, връзката с брадъра също е едно ново начало, коментират в средите. Доскоро тя живееше с мъж, който е баща на детето й, без да го афишира в публичното пространство. Явно обаче Катя има нова тръпка отскоро, интриганстват в гилдията.

„Това че седя на някой в скута, защото нямаше къде да седна, не означава нищо. С Миро сме колеги, той отскоро работи като моден букер в агенцията ми", каза пред „Монитор" брюнетката. „Няма какво да се оправдавам, ние работим заедно и това е!", допълни още тя. На партито на светското списание на показ излезе и още една двойка. Мадам „Искрено и лично" Миглена Ангелова се разходи с вероятно бъдещия си съпруг номер 5. Водещата, която беше натирена последователно от две телевизии, запази в тайна кой е кавалерът й. Почти през цялата вечер тя не го изпускаше от око и държеше да покаже, че с новия си избраник е повече от щастлива.