Ексцентричната Никита Джонсън е категоричният победител в "Биг Брадър 2015". Тя остана на финал с борсовият агент Кирил, който претърпя пълно фиаско в двубоя с блондинката - взе само 30 процента зрителски вот. Никита, която спечели сърцата на 70% от аудиторията на риалитито, си тръгна с 26 651 лв. и нов автомобил. „Това не беше само моя победа, това беше победа на всички българи, които са обиждани и тъпкани от нискокултурни хора", каза фаворитката на феновете на шоуто пред Нова. Никита призна, че емоцията е огромна, а чувството при цялата еуфория на победата - уникално. „Едни се правеха, че спят, други, че не чуват, докато обидите към мен летяха една след друга", обясни победителката. Брадърка №1 каза също, че промените по нея са от любопитство. Аз имам козметично студио и е нормално да опитвам от тези неща, допълни тя.


"Живея в един стабилен свят, където чувам само "да". Влязох в "Биг Брадър", защото имах нужда от промяна. Исках хората да ме видят такава, каквато съм. Исках да покажа на себе си, че мога", поясни победителката в шоуто.


Най-напред зрителско гласуване изгони Катя. Пред водещият Ники Кънчев русокосата красавица обясни, че е доволна от участието си, от намирането на нови приятели и от сбъдването на мечтата си да бъде част от формата. След нея зрителският вот изгони и сексапилната Анита. Тя заяви, че престоят в Къщата ѝ помогнал да разбере, че нищо друго няма значение освен семейството.


Бронзовият медал бе присъден на Пламен Богданов, който след излизането си от Къщата се опита да агитира зрителите да гласуват за Кирил, който бил образец за интелигентност и образован човек. Думите му прозвучаха иронично, имайки предвид какво показа в шоуто татуираният младеж.